top of page

Online kurser

med Metoder til at klæde dig efter
din kropstype, højde og form

Ved at kende metoderne, kan DU tage styringen over dine tøjkriser.

Du minimerer tidsspilde på dumme tøjoplevelser og sparer penge, ved færre fremtidige fejlkøb.  - Altså du sparrer både tid og penge - What's not to like.

Udvalg af online kurser
Sådan finder du dine
bedste halsudskæringer
_edited.jpg
Flyt fokus fra topmaven
10 effektive tøj-metoder
Mød din underviser

Jeg hedder Sabine Petri og er stifter af A SHAPE.
 

Jeg er kropstypenørd og ekspert i at bruge tøjet som tryllestav. 
Med baggrund som skrædder og designer ser jeg kroppe som smukke helheder der kan formes i udtrykket med de rette linjer og snit.

 

Jeg selv er kun 153 cm høj og har mere end 3 størrelser i forskel på over og underkrop. Altså udpræget A-form - og har tilmed korte ben. 


Jeg kan lære dig at se større, mindre, lavere eller højere ud, kun ved hjælp af tøjets form, struktur og linjer. Jo flere redskaber/metoder du lærer, jo færre tøjkriser rammer dig, fordi det bliver nemmere at klæde dig på, så du føler dig helt perfekt tilpas.

Hvordan fungerer online kurser?

Mine Online kurser kan ses både fra en tablet, smartphone eller på PC.

Når du har købt et kursus, så kan du vælge at tage kurset med det samme, eller tage det senere. Du kan også holde de pauser der er behov for. Du kan altså trykke start/stop når du vil og følge kurset i præcis det tempo du ønsker.

Det hele er optaget/skrevet på forhånd. Der er derfor ikke noget der foregår live, ej heller online live som du forventes at deltage i eller går glip af.

(Medmindre det er en tydeliggjort del af købet med f.eks online Q&A)

Det er gjort så nemt og bekvemt for dig som mulig, så du kan tage mine kurser uanset hvor i landet du befinder dig, eller om du er på ferie i udlandet.

Hvad du får i mine online kurser, som du ikke får allerede via mine Sociale medier

Måske følger du med på A SHAPEs Instagram eller Facebook. Eller måske er du medlem af gratisgruppen KROPSTYPEN og KLÆDESKABET, som jeg også administrerer. Her vil du se, at jeg meget rundhåndet deler ud af min viden - endda helt gratis. Så hvad nyt kan du lære i mine kurser?


Et slag på tasken, så er der efterhånden nok delt ca. 75 % af mine råd og kundskaber, spredt over flere år med, posts, reels, stories, kommentarer, lives, mm. - helt gratis. Dem er du hjertes velkommen til at se igennem og nyde godt af.

 

I mine online kurser har jeg samlet det specifikke emne du køber, i en rækkefølge der er mest optimal for bedst læring til dig. Jeg har koblet øvelser på, så du samtidig prøver det på egen krop. Hvis du vælger at investere i et af mine kurser, betaler du altså for, at det bedste om emnet er samlet, for den mest optimale læring. 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
Udvalg af online kurser
Sådan finder du dine
bedste halsudskæringer
_edited.jpg
Flyt fokus fra topmaven
10 effektive tøj-metoder
bottom of page