top of page
30 minutters dybdegående
kropstypeanalyse - ONLINE 
- med kropstypeekspert, Sabine fra A SHAPE
  • Har du brug for at få afklaret hvilken kropstype du er, så du bedre kan navigere i junglen af gode råd?
     

  • Ønsker du personlige stylingsråd omkring de mere dybdegående nuancer af dig, som halsbredde/længde, ansigt og hår, skuldrehældning og form, torso og ben længder mm.?
     

  • Vil du gerne have en prøvesmagning (altså lige møde hende Sabine) inden en større 1:1 homesession?

Så er denne 30 minutters online kropstypeanalyse noget for dig. Det er en god måde lige at få et skub i den rigtige retning. 

 

Hvordan foregår det?

Aftale tid:
Efter du har udfyldt formularen med dine oplysninger, kontakter jeg dig snarrest muligt. Her aftaler vi et tidspunkt der passer os godt.
 

Billeder:
Efter vi har aftalt et tidspunkt for sessionen, sender du billeder af dig til mig, så jeg kan forberede min analyse af dig.
På billederne (som aldrig bliver brugt til andet end denne session og bliver slettet efterfølgende) har du eksempelvis leggings og en top på. Altså tætsiddende tøj, uden at det strammer ind nogen steder.
Billederne skal være i fuld figur, forfra, fra siden og bagfra.

Proportionerne bliver bedst afbilledet hvis billederne er taget i ca. brysthøjde - altså ikke for højt oppefra, eller for langt nedefra. 

Link:

Jeg sender et link (google meet) som du klikker på til aftalt tidspunkt og sørger for at dit kamera er tændt. 

Dette er online - og vi kan kun se hinanden på skærmen. Sørg derfor for, at du har en skærm hvor kameraet kan justeres op og ned, så jeg kan se hele dig. 

Andet vigtigt!
Tag selv noter:
Du får ikke tilsendt materiale efterfølgende i form af PDF med billeder og tilhørende tekst med alt vi har talt om - det er kun på de større 1:1 sessioner du får det - så husk selv tage noter undervejs.

Rådgivning om outfits:

Vi fokuserer på de mest klædelige linjer og snit til dig i forbindelse med kropstypeanalysen. Er tiden til det, så kan jeg også nå at se dig i og rådgive dig om få outfits. Så husk at have det klar på dagen. Alle spørgsmål du måske brænder for at få vished om er velkommen.
 

Din investering:
Prisen er 450 DKK, for at få styr på den kropstype og finde ud af hvad der virkelig klæder dig af linjer og snit - og få et kærligt skub i den rigtige retning. Betaling sker først efter endt session via mobilepay eller ved bankoverførsel.

Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt mig endelig!
 

Sabine masterclass.jpg
Stregtegnede kropstyper m logo.png

Ja, tak! Jeg vil gerne booke en tid til 30 min online kropstypeanalyse.

Efter indsendt formular, kontakter Sabine dig,

så I kan booke en tid sammen. 

Sådan! Du hører fra mig snarest.

bottom of page