top of page

En historie om accept

VID_20220429_115530_exported_197770~2.jpg

Mød Sabine & A SHAPE

Jeg er uddannet skrædder og designer og har over 20 års erfaring i at klæde forskellige kropstyper på. 20 år! Pyyhh.

 

Da jeg som kropstype er en udpræget A-figur med over 3 str. forskel på over og underdel (A SHAPE), har jeg før i tiden haft store problemer med, at finde tøj der klædte mig. Det startede min mission og nysgerrighed på kroppens linjer.

 

Mit tyngdepunkt sidder lavt og mine korte ben og lave højde har givet mig ekstra udfordringer. Jeg har lært at sætte pris på min krop og fremhæver alt det gode jeg elsker - og accepterer fuldt ud, at der også er udfordringer når det gælder min påklædning.

Jeg elsker at jeg kan manipulere øjet med mit tøj! Det giver mig en superpower til selv at kunne bestemme, hvor jeg gerne vil og hvor jeg ikke vil have folk til at fokusere når de ser mig. 

Jeg er i dag en stolt, nørdet kropstypeekspert der kan lære dig, alle de små tricks og de rette linjer der klæder netop dig!

.
Vi falder i modefælden igen og igen, fordi vi glemmer at tænke på hvad der rent faktisk klæder os - og det ender i fejlkøb og tøjkriser.

Hvad hvis vi lod mode være mode og lærte at klæde os efter vores kropstype? Hvilke snit klæder DIG!? Har du f.eks. kort hals? Stor Barm? Eller kommer du til at klæde dig for firkantet? Måske undrer du dig over, hvorfor noget tøj klæder andre, men ikke dig? Måske får det dig til at føle dig forkert?

Nu skal jeg fortælle dig noget...
Det er ikke dig der skal passe ned i tøjet og moden - Det er tøjet der skal sættes og passe til DIG!


Jeg kender og kan lære dig at forstå teorien bag, så du selv kan  hive værktøjer op af hatten når behovet opstår  - så du selv kan tage styringen over dine tøjkriser! 

bottom of page